Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy îi aduce la Târgul de Carte Science Fiction & Fantasy Final Frontier pe Mihnea Columbeanu, Mihail Grămescu, Cristian M. Teodorescu, Balin Feri si Eugen Lenghel în cadrul a două dezbateri despre universuri paralele şi scenarii apocaliptice.

Programul dezbaterilor este următorul:

Sâmbătă, 26 martie, ora 11:00
Universuri: Mistificarea demiurgica – Umberto Eco
Prezenţa lui Umberto Eco în literatură Science Fiction, cu titlurile Pendulul lui Foucault, Baudolino şi Cimitirul din Praga.

Invitaţi: Cristian M. Teodorescu şi Balin Feri

Sâmbătă, 26 martie, ora 12:00
Omul şi opera: Ion Hobana şi influenţa sa în Science-Fiction-ul românesc
Invitat: Cristian Tamaş

Duminică, 27 martie, ora 11:00
Scenarii apocaliptice: 2012 – Sfârşitul calendarului
Ce urmează: soarele, apa sau deşertul?

Invitaţi: Mihail Grămescu, Mihnea Columbeanu şi Eugen Lenghel

Participând la discuţii şi punând întrebări aveţi şansa să câştigaţi exemplare din antologia SRSFF “Alte ţărmuri”.

Târgul de Carte Science Fiction & Fantasy “Final Frontier este organizat de bookblog.ro în parteneriat cu SRSFF și este amplasat în incinta Muzeul Țăranului Român, Sala de Oaspeți Şoseaua Kiseleff 3, Bucureşti, în perioada 26-27 martie 2011.

Final Frontier este primul târg de carte SF & Fantasy organizat de bookblog.ro, în perioada 26 – 27 martie 2011, la Muzeul Tăranului Român, Sala Oaspeţi.

Pe lângă cărţi în limba română şi în limba engleză, veţi găsi la faţa locului şi eReadere încărcate cu cele mai îndrăgite titluri ale genului, în format digital. Astfel, le veţi putea testa şi decide singuri dacă avantajele acestor dispozitive electronice destinate lecturii se pot compara cu bucuria de a ţine în mână o carte şi de a o răsfoi.

Evenimentul nu se limitează la a fi un simplu loc din care poţi să cumperi cărţile dorite. Final Frontier va fi şi un prilej de socializare, de a afla informaţii şi de a învăţa lucruri noi. În spaţiul special amenajat pentru prezentări, editurile vor vorbi despre cele mai noi titluri din colecţiile SF & Fanatasy, iar invitaţii noştri speciali – cunoscuţi autori ai genului – vor purta un dialog pe teme SF & Fantasy cu cei prezenţi.

În plus, artistul Octav Ungureanu va susţine pentru toţi cei interesaţi ateliere de benzi desenate, iar Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro,  ne va introduce în lumea boardgames-urilor.

Toate acestea sunt presărate cu diverse concursuri, iar la finalul târgului dacă aţi cumpărat cărţi sau alte poduse intraţi automat în tombola cu premii surpriză.