Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy, vă invită la Cenaclul ProspectArt, vineri 14 septembrie 2012, ora 17.00, Centrul Calderon, str. Jean-Louis Calderon nr.39, sector 2, Bucuresti.

Tema abordată este „Luna Plina”, prima editie a festivalul filmului fantastic, care s-a desfăşurat între 16-19 august 2012, la Biertan, judetul Sibiu.

Invitati : Andrei Cretulescu, Cristi Marculescu, Codruta Cretulescu
Vor avea loc discuţii libere cu cei trei organizatori ai primului festival de film fantastic din Romania, urmate de vizionarea unui film science fiction inedit.
O constantă in peisajul SF bucurestean de la relansarea sa in aprilie 2009, ProspectArt este locul de congregare a autorilor, fanilor si cititorilor de SF&F.

Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy (SRSFF) este o asociatie culturala neguvernamentala si non-profit (ONG), al carei scop declarat este sustinerea si încurajarea genurilor science fiction si fantasy din Romania.

SRSFF a fost infiintata in ianuarie 2009, la initiativa unui grup de scriitori, traducatori si fani din Romania, din dorinta de a promova literatura și arta SF autohtona de calitate.

Cenaclul ProspectArt este o initiativa a Societatii Romane de Science-Fiction si Fantasy (www.srsff.ro/), care isi propune sa descopere si sa pregatească viitoarele generatii de scriitori, teoreticieni si artisti ai miscarii SF .

Sunt asteptati si invitati sa participe la intrunirile cenaclului, toti cei care se simt atrasi de fenomenul SF&F, tinerii autori care doresc indrumare si ajutor, iubitorii de SF&F, fani si profesioniști pentru ca impreuna sa contribuim la renasterea si dezvoltarea acestei arte in Romania.