Societatea Romana de Science Fiction si Fantasy, va invita la Cenaclul ProspectArt, vineri 29 iunie 2012, ora 17.00, Centrul Calderon, str. Jean-Louis Calderon nr.39, sector 2, Bucuresti.
„Paradisurile si infernurile de dupa colt :
Fantastic, Stiintifico-Fantastic, Fantasy”.
Invitat : scriitorul Cosmin Perţa
Vom discuta despre volumul Introducere in fantasticul de interpretare” si subcategoriile fantasticul psihologic, fantasticul minimalist, fantasticul absurd si fantasticul delirant.
Science fiction-ul si fantasy-ul, domenii conexe ale fantasticului sau categorii ?

Societatea Română de Science Fiction si Fantasy (SRSFF)este o asociatie culturala neguvernamentala si non-profit (ONG), al carei scop declarat este sustinerea si încurajarea genurilor science fiction si fantasy din Romania. SRSFF a fost infiintata in ianuarie 2009, la initiativa unui grup de scriitori, traducatori si fani din Romania, din dorinta de a promova literatura si arta SF autohtona de calitate.

Cenaclul ProspectArt este o initiativa a Societatii Romane de Science-Fiction si Fantasy, care isi propune sa descopere si sa pregatească viitoarele generatii de scriitori si teoreticieni ai miscarii SF .

Sint asteptati si invitați sa participe la sedintele cenaclului, toti cei care se simt atrasi de fenomenul SF&F romanesc, tinerii autori care doresc indrumare si ajutor, iubitorii de SF&F, fani si profesionisti pentru ca impreuna sa contribuim la renasterea si dezvoltarea acestei arte in Romania.