Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy, vă invita la Cenaclul ProspectArt, vineri 20 aprilie 2012, ora 17.00, Centrul Calderon, str. Jean-Louis Calderon nr.39, sector 2, București.

Ca de obicei la sfârșitul fiecarei luni, cenaclul ProspectArt are programată întrunirea membrilor săi. O constantă în peisajul SF bucureştean de la relansarea sa în aprilie 2009, ProspectArt este locul de congregare a autorilor, fanilor şi cititorilor de SF&F.

Se vor dezbate texte originale, în lectura autorilor:
Raluca Baceanu
Costin-Florian Miron
Victor Draghicescu

Societatea Română de Science Fiction si Fantasy (SRSFF)este o asociatie culturala neguvernamentala si non-profit (ONG), al carei scop declarat este sustinerea si încurajarea genurilor science fiction si fantasy din Romania. SRSFF a fost infiintata in ianuarie 2009, la initiativa unui grup de scriitori, traducatori si fani din Romania, din dorinta de a promova literatura si arta SF autohtona de calitate.

Cenaclul ProspectArt este o initiativa a Societatii Romane de Science-Fiction si Fantasy, care isi propune sa descopere si sa pregatească viitoarele generatii de scriitori si teoreticieni ai miscarii SF .

Sint asteptati si invitați sa participe la sedintele cenaclului, toti cei care se simt atrasi de fenomenul SF&F romanesc, tinerii autori care doresc indrumare si ajutor, iubitorii de SF&F, fani si profesionisti pentru ca impreuna sa contribuim la renasterea si dezvoltarea acestei arte in Romania.