În perioada 17-18 martie 2012, la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” (Str. Johann Gutenberg nr.19), între orele 10:00-18:00, are loc cea de-a doua ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier .

Printre evenimente veţi găsi:
– Lansarea de carte – Aporisticon, de Mihail Grămescu,
– Decernarea premiilor Seniorii imaginaţiei,
– Prezentarea Colecției Seniorii Imaginației și a ediției în limba engleză a cărţii Îngerul Păzitor de George Lazăr,
– Lansarea antologiei SF trilingve Bella Proxima,
– Conferinţa Viitor şi Imaginaţiedespre dezvoltări posibile în următorii 100 de ani imaginate de scriitori români de Science Fiction.

Evenimentul organizat de bookblog.ro le va oferi pasionaților genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariții SF &Fantasy la preț redus cu până la 80%.  Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleași preocupări prin intermediul lansărilor de carte și evenimentelor la care vor fi prezenți cei mai importanți autori români ai genului.

Pe lângă titluri în română și engleză, vizitatorii pot găsi la târg și benzi desenate și boardgames. Pe toată durata târgului vor avea loc ateliere de benzi desenate la care poate participa oricine dorește să învețe să deseneze, la standul Editurii Eagle va fi organizată o expoziție de machete SF (expun Cornel Băneanu, Eugen Danciu, Ovidiu Petcu ), iar fanii Star Wars se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.

Tot la târg se va desfășura decernarea Premiilor Galileo (18 martie,13:30-14:00), alături de lansări de carte și discuții despre Gothicul în literatura română și universală(17 martie, 14:00-15:30), Prezența internațională a scriitorilor români de SF&SF (17 martie, 16:30-18:00) și Cât de greu este să publici Sf în România (18 martie, 14:00-15:00); puteți găsi programul complet al evenimentelor aici.

Intrarea este liberă.