Concursul Seniorii Imaginației se apropie de final.
Pachetul Concursul Seniorii Imaginatiei a fost pus în vânzare la elefant.ro și conține cărțile finaliste care au fost anuntate deja în luna decembrie 2011:

Călătorie în Capricia de Mircea Opriță
Chestionar pentru doamne care au fost secretarele unor bărbați foarte cumsecade de Liviu Radu
Insula pescărușilor de Mircea Liviu Goga
O șansă deosebită de Ciprian Mitoceanu

Contravaloarea acestui pachet reprezintă, în fapt, taxa de participare la vot pentru desemnarea Premiului de popularitate din cadrul concursului de romane SF Seniorii Imaginației 2011 și le permite cititorilor să aibă în format electronic romanele care participă la concurs, să le citească în acest format și să voteze nominal, de pe adresa de e-mail prin care s-a procesat comanda, volumul care i s-a părut cel mai bun dintre cele patru concurente. 

De asemenea, toți cei care cumpără pachetul promoțional vor primi în format tipărit titlul câștigător al premiului de popularitate, carte care va fi expediată pe adresa votantului pe cheltuiala Editurii Eagle, mai puțin în situația specială menționată mai jos.

Mai mult, volumul câștigător al Premiului de popularitate Seniorii Imaginației 2011 va conține o pagină cu numele tuturor celor care au cumpărat pachetul și au votat romanul preferat, sprijinind astfel concursul, indiferent de alegerea făcută la vot.

Dintre cumpărătorii pachetului, indiferent de numărul acestora, în ziua anunțării romanului câștigător la Premiul de popularitate al concursului Seniorii Imaginației 2011 se va extrage un câștigător al unui ebook reader de ultimă generație de la Nook oferit de către Editura Eagle.

Nominalizarea romanului preferat se va face pe adresa de e-mail: edituraeagle@gmail.com numai DUPĂ achiziționarea pachetului promoțional de la Elefant.ro, printr-un mesaj cu mențiunea în subiect: vot seniorii imaginatiei, iar în corpul mesajului titlul cărții.

Vor fi luate în considerare numai voturile valide (de pe adresele de e-mail corespondente achizițiilor de la Elefant.ro). Votarea începe cu data de 15 ianuarie și va fi menținută până la 15 februarie 2012. 

Situație specială:

Pentru ca scrutinul să fie declarat valid, vor trebui să existe minim 50 de voturi în total. În cazul în care nu se întrunește minimul necesar, votanții vor fi înștiințați de situație, iar voturile valid exprimate vor fi contorizate ca palmares, considerându-se căștigător titlul cu cele mai multe voturi obținute, atribuindu-se Premiul Onorific de Popularitate. În această situație, votanții vor primi în contrapartidă, în format print, titlul câștigător al Marelui premiu Seniorii Imaginației 2011 și NU titlul câștigător al Premiului Onorific de Popularitate. 

Cei care votează își asumă acest regulament și sunt întru totul de acord cu el.

Elefant.ro va sponsoriza Premiile Seniorii Imaginației cedând întreaga sumă provenită din vânzarea pachetului de concurs Seniorii Imaginației 2011 către Societatea Terminus, în contul de premiere. Societatea Terminus va pune la dispoziția SRSFF contul de premiere și sumele aferente.

Sponsorii premiilor concursului Seniorii Imaginatiei sunt: Editura Eagle, Autorolla.ro,Monitorul de Botoșani, Societatea Terminus și Elefant.ro

Partener și co-organizator al concursului: Societatea Română de Science Fiction

Eagle Publishing House
www.imaginastore.com

Mobile: +(40)755335237
Fax: +(40) 318178309