SRSFF.Ro lansează începând cu 1 noiembrie 2011 concursul de proză scurtă on-line „e-Text”.

Sunt invitaţi să participe toţi autorii cu cel mult o apariţie în volum propriu. Pentru a participa este suficient să trimiteţi prin pagina de contact – colaborări proză, textele electronice pentru concurs. Cele selectate pentru publicare îşi vor face apariţia în cursul lunii în care au fost trimise. Prozele vor fi evaluate prin mai multe metode respectiv număr de accesări, comentarii critice imparţiale, opinia redacţiei. Autorul celei mai bune proze astfel desemnate va primi o carte un pachet de cărţi ce va cuprinde ultime apariţii ale editurilor Nemira ()sau Eagle. Nu excludem participarea şi a altor edituri la sponsorizarea concursului.

Durata concursului va fi de 12 luni, la sfârşitul perioadei urmând a se stabili un premiu special pentru cea mai bună proză a anului. Nu excludem realizarea unei antologii care să cuprindă toate sau selecţii din cele 12 proze câştigătoare.

Prozele trimise vor trebui să respecte următoarele criterii pentru a putea fi publicate: să fie redactate în limba română cu diacritice, să aibă între 5.000 şi 30.000 de semne, exclusiv în format electronic iar subiectul să se încadreze în tematica Science Fiction sau Fantasy. Nu se acceptă în concurs texte publicate anterior sau trimise spre publicare altor redacţii, iar condiţia de eligibilitate la premiul final este de a nu fi fost trimise spre publicare altor redacţii, până la data finalizării concursului. Prin trimiterea de texte către adresele de contact ale SRSFF.Ro, autorii acceptă ca opţiunea de publicare pentru textele respective să fie acordată exclusiv SRSFF.Ro pentru o perioada de 12 luni imediat următoare.

EL
P.S. Mulţumim domnului Mircea Coman pentru acceptul pe care ni l-a acordat privind coordonarea jurizării acestui concurs.

11.11.2011 Editura Nemira s-a anunţat ca sponsor al acestui concurs!

16.11.2011 Editura Nemira oferă un pachet de 3 cărţi dintre care o ultimă apariţie, căştigătorului fiecărei ediţii!