SRSFF are placerea sa va invite in data de vineri 28 octombrie 2011, ora 17.00 la Cenaclul ProspectArt, Centrul Calderon, str. Jean Louis Calderon nr.39, sector 1, Bucuresti.

Program:
Lansarea platformei electronice a Elefant.ro si listarea titlurilor in format digital ale editurii Eagle Publishing House.
Prezinta: Vlad Puescu, Digital Project Manager  Elefant.ro

Lansare de carte digitala: „Locul potrivit” de Emanuel Grigoras, roman, Editura Eagle 2011, primul debut national si international al unui autor roman in format digital

Prezinta: Marian Truta, redactorul cartii si Mugur Cornila, editor

„Locul Potrivit”: Cartea electronica versus print – literatura si retelele sociale
Vorbesc: Marian Truta, Coordonatorul proiectului digital al Editurii Eagle si Emanuel Grigoras – scriitor, Social Media Manager si Coordonatorul colectiei Locul Potrivit al Editurii Eagle, o colectie specializata pe debutul tinerilor autori romani.

Prezentarea titlurilor inscrise si a selectiei finale (lista scurta) pentru Concursul de roman SF Seniorii Imaginatiei organizat de Editura Eagle impreuna cu Societatea Romana de Science Fiction.
Prezinta: Mugur Cornila

Invitati:

Vlad Puescu, Digital Projects Manger – elefant.ro, Mugur Cornila, Manager editura Eagle,  Emanuel Grigoras, Social Media Manager, Marian Truta, Liviu Radu.

Lecturi:

Marian Truta : partea a doua a traducerii  „Arhanghelii iertarii

Eugen Stancu : „Text, context și interpretare : de la William Atkinson Witlam la Mihail Sadoveanu” (eseu publicat în European Review of History)


Societatea Română de Science Fiction și Fantasy (SRSFF) este o asociație culturală neguvernamentală și non-profit (ONG), al cărei scop declarat este susținerea și încurajarea genurilor science fiction și fantasy din România.
SRSFF a fost înființată în ianuarie 2009, la initiațiva unui grup de scriitori, traducători și fani din România, din dorința de a promova literatura și arta SF autohtonă de calitate.

Cenaclul ProspectArt este o inițiativă a Societății Române de Science-Fiction și Fantasy, care își propune să descopere și să pregătească viitoarele generații de scriitori și teoreticieni ai mișcării SF .
Sînt așteptați și invitați să participe la ședințele cenaclului, toți cei care se simt atrași de fenomenul SF&F românesc, tinerii autori care doresc îndrumare si ajutor, iubitorii de SF&F, fani și profesioniști pentru ca împreună să contribuim la renașterea și dezvoltarea acestei arte în România.