“Wolf’s Pack” este actuala denumire a programului de science fiction, fantasy şi horror din cadrul Academiei de vară Atlantykron organizate în fiecare an pe insula Inelul de Piatră de pe Dunăre (Capidava / jud. Constanţa). Din 2004 de activitatea atelierului (Păturica Rotundă S.F. 2004-2008 / Wolf’s Pack 2010-2011) a fost coordonată de ing. Cristian Lucian Oancea sub îndrumarea scriitorului Aurel Cărăşel. La şedinţele din acesti ani au participat peste trei sute de amatori de SFFH, mulţi dintre ei din Suceava. În această toamnă în urma sugestiilor tinerilor s-a înfiinţat cenaclul “Wolf’s Pack” care va avea şedinţe lunare în capitală şi nu numai.

Prima acţiune oficială a cenaclului va avea loc la Suceava în data de 10 septembrie 2011. Alegerea locaţiei s-a făcut şi în semn de respect faţă de numeroşii iubitori de science fiction, fantasy şi horror din nordul Moldovei care au participat de-a lungul timpului la Atlantykron. Cinci dintre aceştia chiar au obţinut premii în urma activităţii lor din cadrul programului.

Invitat special al acestei acţiunii este scriitorul George Lazăr, autorul romanelor S.F. de succes America one (Editură Tritonic 2007) şi Îngerul păzitor (Editură Millenium Press 2009), primul roman de SF din România metropolitană care a fost publicat pe Amazon cu sprijinul Editurii Eagle, şi lansat anul acesta în engleză la New York, sub îngrijirea aceleiaşi Edituri Eagle. Autorul va citi din lucrările sale recente, iar apoi participanţii îi vor putea pune întrebări. În aceeaşi sesiune se vor purta discuţii libere în domeniile science fiction, fantasy şi horror moderate de Cristian Lucian Oancea (Wolf’s Pack) şi George Sauciuc (redactor şef Gazeta SF / Cenaclul Cygnus Quasar Suceava).

Le dorim succes!