Revista Helion recuperează. În vacanță, pe vreme de criză care e departe de a se fi stins, Helion ne propune un număr dublu pentru lunile iulie-august, alături de o mult așteptată apariție ediției tipărite (nr.3-4 2011) programată pentru sfârșitul săptămânii.

Dintre articole: urări de viață lungă lui George Anania la împlinirea a șapte decenii și un interviu deosebit cu Costel Baboș – „În Canada aerul e mai tare oricum ai lua-o”.

„ROMCON – De la paranteză la ghilimele” – este o istorie documentată și în același timp o critică la adresa unei inițiative născută din necesitate. Este necesar un Romcon, iar cel propus pentru anul acesta este o tentativă de a porni un motor care a stat prea mult.

O rubrică nouă, care nouă a început să ne lipsească, dar mai curios intitulată „DB – Dacii” ne prezintă vigoarea de expresie a unui Marian Mirescu ceva mai tânăr decât îl știam. Felicitări Mariane pentru călătoria cu mașina timpului.

Iar la urmă, un Carevasăzică, de data aceasta din partea lui Cornel Robu, apropos de blog trolls, despre care deja s-a scris prea mult.

Lectură plăcută!