CROAZIERE PRIN UNIVERS !

CROAZIERE PRIN UNIVERS !

SLUJBE ȘI CARIERE PE CELE MAI LUXOASE VASE DE CROAZIERĂ INTERGALACTICE!

UN MILION DE CREDITE PENTRU FIECARE este compania de recrutare cu peste o sută de ani de experiență în plasarea de personal în slujbe potrivite, extrem de lucrative și excepțional de adaptate fiecăruia, indiferent de calificare, vârstă sau aptitudini.

VISELE VĂ VOR DEVENI REALITATE !

Pentru o mulțime de persoane din toate clasele sociale croazierele prin univers sunt un vis devenit realitate, mai ales că sunt plătite pentru a călători!

Nave intergalactice de lux traversează universul de la un capăt la altul. Ca membru al echipajului unei hipernave de croazieră veți avea posibilitatea de a vizita cele mai frumoase locuri din Univers și de a vedea peste 500 de porturi spațiale din numeroase galaxii. Itinerarul și destinația pot să difere, în funcție de sezon, sisteme solare și nave individuale.

Nu ratați această ocazie minunată de a vă îmbarca pe o astfel de hipernavă de lux și de a vizita, în cursul câtorva ani de muncă relaxată, peisaje galactice renumite aflate la zeci și sute de ani lumină depărtare de casă!

Oportunitățile de carieră pe hipernavele de croazieră sunt deschise tuturor, indiferent de specie, naționalitate, convingeri politice sau mărime a capului. Companiile de transport nu aleg candidații în funcție de preferințele lor profesionale sau religioase și nu cer, pentru majoritatea pozițiilor, o experiență prealabilă în domeniul croazierelor spațiale. Pentru unele poziții folosirea vorbirii pentru a comunica poate fi un avantaj, deși oferim o mare varietate de posibilități de carieră și pentru telepați, în domenii precum distracțiile, educația, îngrijirea copiilor și geriatria.

Hipernavele de croazieră fac permanent angajări, totuși sezoanele cele mai încărcate sunt cele din preajma primilor ani ai decadei galactice, a vacanțelor din Luna Sindicatelor și a evenimentelor de tip novă sau supernovă pre-programate. Verificați-vă omnicalendarul pentru a determina perioada optimă de îmbarcare înainte de a ne trimite scrisoarea de intenție și CV-ul.

PRIMUL DVS. MILION E ATÂT DE APROAPE !

Contractele de angajare sunt semnate pentru una până la cinci croaziere consecutive și pot fi prelungite oricând. De fapt, angajarea pe termen lung este încurajată. Data de expirare a contractului, salariul și planul de promovare sunt imprimate la semnarea contractului pe nano-discul dvs. de identitate, care e implantat chirurgical printr-o procedură simplă și neinvazivă sub cercelul de diamant purtând însemnele noastre care vă va fi oferit gratuit la angajare. Asta vă va permite să vă îmbarcați pe orice navă a companiei noastre fără a vă mai supune procedurilor de securitate obișnuite din spațioporturi. Veți fi liberi să navigați printre galaxii nenumărate, păstrându-vă neschimbate statutul, reputația și salariul.

Pe lângă mesele bogate și regulate și cabinele confortabile oferite gratis angajaților de compania de croaziere preferată, vă veți putea baza și pe diversele comisioane și bacșișuri oferite de clienții satisfăcuți, dornici să vă răsplătească eforturile și entuziasmul.

TOATĂ LUMEA POATE REUȘI !

Alegeți dintre numeroasele posturi atractive disponibile în această decadă: stewardese pentru toate speciile inteligente cunoscute, artiști (stand-up comedy, cabaret, jonglerie, magie, păpușari, bucătari-experți care pregătesc live feluri de mâncare), instructori de fitness, antrenori pentru sporturi la gravitație zero, organizatori de excursii, terapeuți pentru spa și mlaștini, consilieri psi pentru tineri, crupieri profesioniști și holofotografi. În prezent există și posturi numeroase și excelent plătite de personal managerial și de întreținere (curățare a spațiilor interioare și curățare prin aspirare a carcasei exterioare, asistenți de ecosistem), asistenți medicali, galactobiologi, personal de escortă feminin din toate speciile (cerințe esențiale privind abilitățile personale), contabili și gentlemani rezidenți.

Pot să constituie avantaj educația dvs., istoria personală și abilitățile. Totuși, navele de croazieră nu cer candidaților, pentru majoritatea pozițiilor lucrative și atractive oferite, o experiență prealabilă, atâta timp cât ei sunt deschiși noilor experiențe, flexibili și dispuși oricând să lucreze peste program. Dacă sunteți rezistent la stres și la răul de hipernavă și dacă vă păstrați mereu zâmbetul pe buze veți fi perfect pentru slujba pe care v-o doriți.

UN MILION DE CREDITE PENTRU FIECARE va organiza voiajul și cazarea. Dvs. va trebui să plătiți doar biletul la și de la portul de îmbarcare și hotelul în care veți locui până la îmbarcarea pe navă. Compania de croaziere vă va deconta taxa obligatorie pentru examenul medical. Trebuie să aveți și un pașaport intergalactic aflat în termenul de valabilitate; acesta poate fi cumpărat la prețuri avantajoase de la agenția noastră, înainte de-a începe drumul dvs. înspre statutul de milionar.

Trimiteți-ne astăzi documentele dvs. personale, alături de o descriere a carierei pe care o doriți. Veți primi în câteva zile o ofertă completă incluzând datele companiei, detaliile și schemele hipernavelor de croazieră, graficele de navigație pe care vor fi marcate itinerarele, fișele de post detaliate și previziunile privind veniturile. Pachetul va include și instrucțiuni specifice pentru interviuri, care vă vor permite să îi impresionați pe viitorii dvs. angajatori și să vă îmbunătățiți considerabil șansele de a fi angajați. Odată ajunși în portul de îmbarcare, veți fi asistat de un angajat care vă va ajuta să vă cazați cât vă așteptați rândul – tragerea la sorți, pentru participarea la interviu, a numărului dvs. personal!

Aceasta va fi, fără îndoială, aventura vieții dvs.!

Dacă vă plac distracția, călătoriile și comunicarea cu o mulțime de forme de viață, dacă sunteți răbdător și energic, activ și atractiv, aventuros și muncitor, aceasta poate fi șansa dvs.!

ZBURAȚI PRIN UNIVERS ȘI ÎNVĂȚAȚI SĂ CÂȘTIGAȚI !

Nu ratați această ofertă fenomenală! Sunați acum!

UN MILION DE CREDITE PENTRU FIECARE !

Traducere de Adina Barvinschi.

Traducerea fost realizată și postată pe site-ul SRSFF cu acordul autoarei.

Tatjana Jambrišak (Zagreb, 1965) este scriitoare, editoare, poetă SF și traducătoare, locuiește la Zagreb și scrierile sale, povestiri și poeme, au apărut în antologii, volume colective, reviste, și pe site-uri. A absolvit Facultatea de Filosofie din Zagreb cu un master în limba și literatura engleză și germană și a lucrat de atunci ca profesoară, editoare și traducătoare. A editat diverse antologii cu povestiri de autori croați.

A fost premiată pentru patru povestiri și pentru câteva ilustrații 3D realizate pe computer. A editat antologii anuale de povestiri precum și opere ale altor autori. Traduce romane, romane grafice, benzi desenate, poezii și povestiri în croată, engleză și germană și e membru al Societății Croate a Scriitorilor și al Asociației Croate a Traducătorilor Literari.