Venus” este titlul (de lucru) al următorului volum colectiv din colecţia „Survol” – ediția 2011, îngrijită de către Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy, şi care îl va avea ca principal antologator pe binecunoscutul scriitor şi editor Dan-Silviu Boerescu. Adresăm o provocare tuturor autorilor din România, invitându-i să publice în viitoarea antologie, abordând tema dragostei, a iubirii, a erosului cu mijloace science fiction şi fantasy!

Textele vor avea dimensiunile de minimum 50.000 şi maximum 100.000 de caractere (spaţiile incluse). Data limită, până la care se pot trimite lucrările, este de 01.08.2011. Ele vor trebui a fi expediate pe adresa Societăţii Române de Science Fiction şi Fantasy (folosind formularul dedicat din meniul srsff.ro), sau pe adresa preşedintelui SRSFF (danutungureanu@srsff.ro). Volumul „Venus” va vedea lumina tiparului în toamna acestui an şi va fi prezentat ca de obicei, cu ocazia Târgului de Carte Gaudeamus”.

Colecţia „Survol” are ca obiectiv principal promovarea literaturii science fiction şi fantasy din România. Totodată, SRSFF caută să descopere şi să promoveze autori de gen mai puţin cunoscuţi,  care pot face dovada talentului personal.

Postat 01.02.2011

Actualizat: 03.03.2011