“Un spaţiu degradat, unde realitatea a fost coruptă, iar singurul refugiu rămâne realitatea virtuală, lumea imaginară în care locuitorii trăiesc cu adevărat.

Aici se desfăşoară de altfel şi confruntările, într-un joc gigantic, nesfârşit. Un univers bolnav, însă nu lipsit de speranţă. Într-un spaţiu aparent desacralizat, fiecare personaj îşi are visele şi credinţa sa, fiecare dezamăgit îşi construieşte refugiul său şi aşteaptă o viitoare mântuire, niciodată împlinită, dar întotdeauna posibilă.”

În astfel de spaţii se mişcă Michael Haulică în povestirile din ediţia definitivă a cărţii sale Madia Mangalena, publicată în Colecţia Seniorii Imaginaţiei. Cartea este disponibilă pentru precomandă la www.imaginastore.com şi va apărea în scurt timp pe librăriile Amazon.

Cu această ocazie, Editura Eagle anuntă că titlurile sale sunt acum disponibile, pe lângă Amazon.com, şi în subsidiarele librăriei Amazon din Europa (Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr).

Integrala Seniorii Imaginaţiei este un proiect comun al Eagle Publishing House şi SRSFF, proiect prin care se urmăreşte re-editarea tuturor producţiilor sefe româneşti care sunt accesibile, de la origini până în anul 2000.