A apărut numărul pe decembrie al revistei online Helion.

Din sumar am remarcat interviul luat lui Dănuţ Ungureanu de către Lucian-Vasile Szabo. O discuţie sinceră şi fără formalism despre sefe şi despre lumea de zi cu zi a scriitorului de sefe. Interviul poate fi citit aici.

Editorialul lui Cornel Secu, mai blând ca de obicei, trage câteva concluzii despre târgul Gaudeamus. În urma „zaiafetului şi târgului” concluziile par a fi pozitive iar editorialul poate fi citit aici.

Cu totul aparte este „Cronica de familie” a lui Mircea Opriţă. De data aceasta o emoţionantă aducere aminte despre Constantin Cozmiuc. Articolul poate fi citit aici.

Am remarcat încă o dată prezenţa lui Lucian-Vasile Szabo în acest număr prin articolul „Viitorul nu a fost romantic…” în care ni se recomandă să fim atenţi la ziua de mâine. Articolul poate fi citit aici.

În rest, un Helion parca mai potolit decât ne-am fi aşteptat: o singură proză (Ştefana Czeller – „Încotro pedalezi, tovarăşe Vasilescu?”), articole parcă lipsite de sevă sau preluate de prin alte părţi. Punem această scădere de tonus pe seama apropiatelor sărbători.