În anul 2044 omenirea se află pe marginea abisului: schimbări climatice majore, războaie între naţiuni, guvernări represive… Un soldat răzvrătit încearcă să supravieţuiască în această lume sumbră fără să renunţe la valorile universal umane: compasiunea şi prietenia.

În urmă cu un an şi mai bine, pe acest site se formulase următoarea întrebare: de ce românii nu fac filme sefe? Răspunsurile au venit din mai multe direcţii: ba că lipsa de efecte speciale, ba că scurt metrajele sunt glumiţe, ba că bugetele mari lipsesc… şamd. Concluzia era că în România nu se fac filme sefe pentru că nu avem finanţare. Că de idei şi de talent nu ducem lipsă. În fine, că alţii sunt de vină.

SRSFF vă prezintă sâmbăta aceasta un film sefe realizat cu un buget de 200 de dolari (dar cu infinită pasiune) de doi tineri de 18 ani. Dacă ar fi trăit în România şi i-ar fi ascultat pe „savanţii” autohtoni nu s-ar fi apucat niciodată de aşa ceva. Dar nefiind români, sau neţinând cont de părerile „înţelepţilor” de la ei, au reuşit ca într-un an de zile să producă acest film de 34 de minute.

Vizionare plăcută…

Hollow

Producători: Nick Laurant şi Jason Kummerfeldt

Regia: Nick Laurant

Efecte vizuale: Jason Kummerfeldt

Muzica: Sam Hoffman

În distribuţie: Kyle Stampfli, Netta Joseph, Ryan Rohtla, Sam Turnbull.