Ieri, 15 septembrie (data la care odinioară se deschideau şcolile după vacanţa de vară), au ajuns în ţară primele exemplare din Integrala Seniorii Imaginaţiei. Un drum de zece mii de li începe cu primul pas, spune un vechi proverb chinezesc. Cele cinci volume pe care le puteţi observa în imagine reprezintă primul pas dintr-un lung şir, primul pas pe un drum la capătul căruia vom avea cu toţii la îndemână cea mai importantă colecţie de science fiction din România, colecţie care se adresează tuturor, atât specialiştilor dar şi fanilor sau celor care agreează genul science fiction.

Am demonstrat că ne pasă cu adevărat de science fiction-ul românesc, că dincolo de declaraţii şi vorbe noi înţelegem să ne asumăm şi responsabilităţi pe care să le ducem la bun sfârşit. Din acest punct de vedere lucrurile au început să evolueze mulţumitor, SRSFF arătând, chiar şi celor sceptici, că prin pasiune şi bunăvoinţă se pot realiza lucruri frumoase şi în folosul tuturor.

Prin urmare… Integrala există (cărţile arată impecabil), poate fi achiziţionată şi din România, nu numai de pe Amazon. Iar preţul din România este mai mult decât ispititor: începând de la 27 de lei. Vizitaţi Imaginastore.com pentru detalii sau pentru precomenzi.

[nggallery id=9]

Imaginea a fost luată pe o terasa din Bucureşti, acolo unde am sărbătorit sosirea în ţara noastră a primelor exemplare din Integrala Seniorii Imaginaţiei 😉