Romanul lui George Lazăr, Îngerul Păzitor, apărut în decembrie 2009 la editura Millenium Press, a fost acceptat pentru publicare pe Amazon, atât în versiunea tipărită cât și în versiunea electronică, disponibilă pentru terminale de tip Kindle, la adresele http://www.amazon.com/Ingerul-pazitor-Romanian-George-Lazar/dp/6068113043/ respectiv http://www.amazon.com/Îngerul-pazitor-ebook/dp/B003H05YV0/

www.Amazon.com este cea mai mare librărie virtuală din lume și, cu excepția câtorva titluri ale unor autori români din diasporă, până la romanul Îngerul Păzitor, nici un alt autor din România nu a mai ajuns, până în prezent, să fie listat pe acest site. Apariţia romanului pe Amazon a fost posibilă exclusiv datorită unei alte edituri româneşti, Eagle Publishing House, care a încheiat un parteneriat cu Amazon prin care romanele a mai mulți autori români vor fi disponibile pentru cititorii din diaspora dar și pentru cei din țară. Recent, romanul Îngerul păzitor a fost desemnat drept Cel mai bun volum românesc apărut în 2009 de către cei care frecventează blogul Cititorsf.

Iată prezentarea cărții, considerată de critici un tehno thriller de excepție:

Imaginează-ți că, într-o zi, vine cineva la tine și te avertizează: peste câteva zile vei muri. Desigur, îl alungi, ca pe un individ pus pe glume macabre. Însă acesta insistă și îți dovedește, cu fapte pe care numai tu credeai că le știi, cum că, într-adevăr, ți-a salvat viața în trecut, special pentru a ajunge în acest moment când, dacă vrei să mai trăiești, trebuie să plătești. Ah, am uitat să vă spun: oferta se face numai celor foarte bogați.

Îți trece prin cap că o fi un șarlatan dornic să te șantajeze. Un escroc dispus să-ți însceneze ceva, ca să te scurgă de bani. Dar nu e așa, pentru că îți dovedește că s-a inventat și acel dispozitiv cu care putem arunca, în condiții speciale, o privire mioapă în viitor pentru a afla ceea ce credeam că este numai atributul lui Dumnezeu: momentul aproximativ al morții. Dacă toate astea s-ar petrece, ai da banii? Dar dacă supraviețuirea ta înseamnă moartea altora, ce ai alege?

Romanul Îngerul Păzitor îți promite dezvăluirea unei probleme la care nu te-ai gândit niciodată. Viața ta, viețile tuturor, au un preț. Depinde cât ești de dispus să îl plătești. Și, mai ales, să suporți consecințele.

Nu o să lași din mână această carte. Până la ultima pagină când îți vei dori să mai urmeze și altele.

Romanul poate fi achiziționat din librării sau de la librăria virtuală www.sci-fi.ro